Viime hetken vinkkejä Sportyfeel HCR-osallistujille

Tervetuloa 2018 Sportyfeel Helsinki City Runille! Tässä viime hetken vinkkejä ennen puolimaratonin starttia:

Lähtölupa / Registration card

Juoksijoille lähetettiin viime viikolla sähköpostitse lähtölupa. Voit tulostaa sen mukaasi kun tulet noutamaan juoksunumeroasi Töölön Kisahallilta (osoite: Paavo Nurmen kuja 1) pe 18.5 klo 9-20 tai la 19.5 klo 8-14. Voit myös näyttää lähtöluvan sähköisesti tai kirjoittaa juoksunumerosi itsellesi ylös. Myös ystäväsi voi hakea numeron puolestasi juoksunumerollasi ja nimelläsi. 

Numeroiden haku la 19.5. klo 10 mennessä - tutustu samalla Helsinki City Running Day Expoon

Kutsu kaverisi mukaan Helsinki City Running Day Expoon Töölön Kisahallille pe ja la 18.-19.5. Expo on nimittäin avoin myös muille kuin juoksijoille! ​Juoksijat noutavat juoksupaketin ja paidat messujen kisatoimistosta la klo 10 mennessä. 

2018 numerokuori ja tavarasäilytyspussi haetaan Kisahallin A-hallista ja paidat B-hallista. A-hallissa on myös kumppaneiden pisteitä, ja Intersportin kisakauppa entistä laajemmalla tuotevalikoimalla. A- ja B-hallissa on luvassa mielenkiintoisia haastatteluita.

Muista myös Shake Out Run -verryttelyjuoksu perjantaina klo 18:00 Kisahallilta.

Lähtö ja lähtöryhmittely

Lähdöt tapahtuvat 10 minuutin välein klo 11:30 alkaen Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä. Lähtöryhmiä on yhteensä viisi. Lähtöryhmiin ryhmitytään Mäntymäenkentällä noin 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Vie hyvissä ajoin ennen lähtöaikaasi tavarat tavarasäilytykseen saamassasi varustesäilytyspussissa Telia 5G Areenan takana sijaitsevalle vartioidulle tavarasäilytysalueelle. HUOM! Tavaroita ei voi jättää Kisahalliin juoksun ajaksi!   

Tapahtuma-alueiden kartat löytyvät nettisivuilta ja Helsinki Running Events lehdestä 2/2018. Olet saanut sen postitse joko tällä viikolla tai se postitetaan sinulle ensi viikon aikana (huhtikuun lopulla ilmoittautuneet). Jos lehteä ei löydy, voit lukea sen tästä.  

Reitti ja kannustuspisteet 

Reitti 2018 on täysin uudistunut. Uusi urbaaninen reitti mukailee Sportyfeel Helsinki City Marathonin reittiä ja näyttää palan kauneinta Helsinkiä tarjoillen juoksijoille tasaista baanaa, puistoa, merimaisemaa ja kantakaupunkia. Maaliin saavutaan Telia 5G Areenalle. Nettisivuilta saat lisätietoa ja zoomattavan pdf-kartan tästä. Reitillä on kolme juomapistettä ja viisi kannustuspistettä. Kutsu kaverisi reitille joko kannustuspisteille tai reitin varteen kannustamaan! 

Ajattele luontoa: roskat roskikseen ja vanhat lenkkarit kiertoon!

Muistathan heittää roskat roskikseen niin tapahtuma-alueella kuin reitilläkin mahdollisuuksien mukaan. SUL juoksutapahtumat ovat mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä. Lue lisää.

Tuo koko perheen vanhat lenkkarit mukanasi, kun haet numerosi Kisatoimistosta ja jätä ne LiiKe ry:n pisteelle Expossa tai varustesäilytyksen yhteydessä olevalle pisteelle. Lenkkarit saavat uuden elämän Tansaniassa ja luovat mahdollisuuksia paikallisille nuorille.

Pysäköinti tapahtumassa

Toivomme, että suosit julkista liikennettä tai kevyttä liikennettä kisamatkoihin, jos se on mahdollista. Jos tulet omalla autolla, on parkkitilaa erittäin rajallisesti lähialueella ja se on maksullista.

Tapahtuman kumppani EuroPark tarjoaa 30 % alennuksen juoksijoille Europarkin P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa. HCRD-alennus on voimassa QR-koodilla 18.5.2018 klo 17.00 – 20.5.2018 klo 18.00. Lue lisää netistä tai tulosta QR-koodi tästä.

Helsinki City Running Day -jatkot

Tapahtuman virallinen jatkopaikka on Helsingin ykkösklubi Apollo Live Club! Helsinki City Running Dayn juoksijoille on luvassa ilmainen sisäänpääsy (eteispalvelumaksu) mitalia näyttämällä ennen klo 24. Ovet aukeavat klo 22 (janoisimmille juoksijoille Apollo Street Bar klo 14-22). Ikäraja juoksijoille K20. 

Tartu mukaan fiilikseen!

Tapahtuman sosiaalinen media käy kuumana ja nettisivut päivittyvät koko ajan! Seuraa meitä ja pysyt kuulolla! Tapahtuman viralliset hashtagit ovat #hcr2018 #helsinkicityrun ja #hcrd2018 #helsinkicityrunningday Tsekkaa video viime vuodesta YouTubessa!

Vielä loppuun pieni teaser: ensi vuoden Sportyfeel Helsinki City Run juostaan 18.5.2019. Tartu kisaviikonlopun supertarjoukseen, joka julkaistaan pian!

Tsemppiä viime hetken valmisteluihin ja nähdään 19.5.2018!