Sportyfeel Helsinki City Runin ja Marathonin paidat julkistettu!

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa alkoi mukava pöhinä, kun Sportyfeel Helsinki City Run puolimaratonin ja Sportyfeel Helsinki City Marathonin paidat julkaistiin tapahtumien Facebook-sivuilla ja Instagram-kanavissa.

Sportyfeel Helsinki City Run sai paidan väriksi trendikkään vaaleanpunaisen, joka oletetusti herätti reaktioita niin puolesta kuin vastaan. – Halusimme tuoda täysin uuden värin tapahtumaan, sillä paitojen väreihin on toivottu jo useiden vuosien ajan muutoksia. Tämän vuoksi päädyimmekin kevään 2018 trendiväriin vaaleanpunaiseen. Paidat ovat tänäkin vuonna laadukkaita Craftin paitoja, joista olemme saaneet paljon positiivista palautetta, kertoo paitojen värin valinnassa mukana ollut yhteyspäällikkö Sade Lehtonen.

Sportyfeel Helsinki City Marathonin paidan väriksi tuli perinteisempi, upean raikas punainen. Punainen HCM paita saattaa jo löytyäkin ahkerimmilta HCM-juoksijoilta, vaikka viime kerrasta onkin jo 10 vuotta.

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut mukaan, tee se nyt ja varmista samalla oma juoksupaitasi! Sportyfeel Helsinki City Runin hintaporras vaihtuu 25.3., joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä halvemmalla hinnalla ennen sitä. Kaikkien Helsinki City Running Dayn tapahtumien virallinen ilmoittautuminen päättyy 30.4., jonka jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan niin pitkään kuin numeroita riittää.

 

Seuraa @helsinkicityrun ja @helsinkicitymarathon Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet uutiset ensimmäisten joukossa.