​HELSINKI CITY RUNNING DAY EXPO TÖÖLÖN KISAHALLISSA 18.-19.5.2018

Helsinki City Running Dayn Expo on suurempi kuin koskaan, kun kaikki Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat yhdistettiin samaan päivään. Helsinki City Running Day Expo järjestetään Töölön kisahallissa perjantaina ja lauantaina. Expo on avoinna juoksunumeroiden noutoa varten ja sen lisäksi tarjolla on yhteistyökumppaneiden esittelypisteitä sekä Intersport-juoksukauppa messutarjouksineen. Expoon on tervetullut jokainen juoksusta ja hyvinvoinnista kiinnostunut, joten ota myös ystäväsi mukaan!

Kaikkien tapahtumien numerot ja kisapaketit sekä Minimarathonin t-paidat haetaan Kisahallin A-hallista. Kisahallin B-hallista haetaan Sportyfeel Helsinki City Runin ja Sportyfeel Helsinki City Marathonin t-paidat. Lisäksi A- ja B-hallin puolella on luvassa mielenkiintoisia haastatteluja. Perjantaina 18.5. klo 17.00 Expon B-hallissa Martina Aitolehti vetää juoksijoille avaavan jumpan. Tule paikalle silloin! 

Lahjoita vanhat lenkkarisi Tansaniaan Expossa
Liike Ry kerää myös tänä vuonna vanhoja lenkkareita lahjoitettavaksi Tansaniaan. Tuo tarpeettomaksi jääneet lenkkarisi HCRD:n Expon aukioloaikana Kisahallin keräyspisteeseen Liike ry:n pisteelle (A-halli) tai varustesäilytyksen (Bollis) yhteydessä olevalle keräyspisteelle. Lenkkareille annetaan uusi elämä Kaakkois-Tansaniassa, missä LiiKe toteuttaa tyttöjen terveyskasvatus- ja liikuntahanketta kahdeksalla yläasteella Mtwaran alueella. Tytöt tulevat köyhistä perheistä, joilla ei ole varaa ostaa liikuntavälineitä. Lenkkarit tuovat turvallisen elementin liikunnan harrastamiseen ja luovat luonnollisen yhteyden koulunkäynnin ja liikunnan välille.

Expon aukioloajat
perjantaina 18.5. klo 9-20
lauantaina 19.5. klo 8-14 (B-puoli klo 8-15:30)

Tervetuloa!