Uutiset

Helsinki City Running Day vaikuttaa liikenteeseen 19.05.2018 lauantaina klo 11.00 - 21.00 välillä

Tervetuloa 2018 Sportyfeel Helsinki City Runille! Tässä viime hetken vinkkejä ennen puolimaratonin starttia:

Lähtölupa / Registration card

Juoksijoille lähetettiin viime viikolla sähköpostitse lähtölupa. Voit tulostaa sen mukaasi kun tulet noutamaan juoksunumeroasi Töölön Kisahallilta (osoite: Paavo Nurmen kuja 1) pe 18.5 klo 9-20 tai la 19.5 klo 8-14. Voit myös näyttää lähtöluvan sähköisesti tai kirjoittaa juoksunumerosi itsellesi ylös. Myös ystäväsi voi hakea numeron puolestasi juoksunumerollasi ja nimelläsi. 

Helsinki City Running Dayn Expo on suurempi kuin koskaan, kun kaikki Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat yhdistettiin samaan päivään. Helsinki City Running Day Expo järjestetään Töölön kisahallissa perjantaina ja lauantaina. Expo on avoinna juoksunumeroiden noutoa varten ja sen lisäksi tarjolla on yhteistyökumppaneiden esittelypisteitä sekä Intersport-juoksukauppa messutarjouksineen. Expoon on tervetullut jokainen juoksusta ja hyvinvoinnista kiinnostunut, joten ota myös ystäväsi mukaan!

Kisaviikolla ollaan juoksijat, joko jännittää? Useimmilla alkaa vatsassa lennellä perhosia kisapäivän lähestyessä, mutta jännitys kannattaa kääntää positiiviseksi voimavaraksi! Tätä hetkeä ja viivalle asettumista on odotettu kauan ja nyt on aika nauttia oman työn ja harjoittelun tuloksista. Tässä tulee hieman vinkkejä, jotta valmistautumisesi kohti lauantain Sportyfeel Helsinki City Runia sujuisi mahdollisimman mukavasti. 

Vakavan sairauden kokenut Johansson juoksee tukea Syöpäsäätiölle
 
Helsinki City 5 -juoksu ei ole Rasmus Johanssonille vain juoksu muiden joukossa, hän kerää juoksemalla rahaa Syöpäsäätiöille.
Johanssonilta löydettiin syksyllä aivokasvain. Se tiesi taukoa juoksemiseen ja kunnon rakentamista uudelleen alusta asti.
- Aivokasvain toi tullessaan elämäni raskaimmat kuukaudet. Niitä on nyt takana seitsemän, Johansson kertoo.

Granholm osallistuu sekä HCR:lle että HCM:lle Helsinki City Running Dayssa 19.5.2018
 
Espoon Laaksolahdessa asuva sisustussuunnittelija Sari Granholm, 42, uhkuu iloa ja intoa. Granholm aikoo osallistua puolimaratonille ja maratonille Helsinki City Running Day -tapahtumassa 19. toukokuuta.
-  Mahdollisuus juosta puolikas ja koko maraton peräkkäin on aika lailla ainutlaatuinen asia. Pakkohan tähän mahdollisuuteen on tarttua, kun sellainen nyt tulee eteen, Granholm sanoo.
Pitkien matkojen juokseminen on Granholmille melko tuore asia.

Keväiset juoksureitit houkuttelevat pian innostuneita eritasoisia juoksijoita lenkille. Juoksuharjoittelu on sopivaa kaikille, mutta harjoittelu kannattaa aloittaa oman kuntotason mukaisesti. Grano on myös mukana yhteistyökumppanina toukokuussa (19.5) juostavassa Suomen Urheiluliiton järjestämässä Helsinki City Running Day:ssä, josta löytyy juoksumatka jokaiselle harrastajalle.
 
Uskalla lähteä liikkeelle riittävän rauhallisesti

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa alkoi mukava pöhinä, kun Sportyfeel Helsinki City Run puolimaratonin ja Sportyfeel Helsinki City Marathonin paidat julkaistiin tapahtumien Facebook-sivuilla ja Instagram-kanavissa.

Helsinki City Running Day houkuttelee Suomen huippunimiä mukaan. Helsinki City Running Dayhin on kutsuttu Suomen 40 parasta nais- ja miesjuoksijaa eri matkoilta. Juoksijoita kutsuttiin 3000 metrin juoksijoista maratoonareihin 2017 vuoden tuloksien perusteella.