hcr

Finland's biggest half marathon, Sportyfeel Helsinki City Run, running today, received on May 12th the AIMS Membership. It means that the new route of the event has been formally measured by an IAAF-approved person and the event meets international standards.

Sportyfeel Helsinki City Runilla käytetään ilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmä UltimateLIVE:a, joka on tapahtuman reaaliaikaiseen tulosseurantaan kehitetty ohjelmisto. Sen toimittaa  Ultimate Sport Service.

Tiesitkö, että voit tulla fiilistelemään Sportyfeel Helsinki City Runin messutunnelmaa myös ilman numerolappua? Kaikille avoimessa Juoksun ja Hyvinvoinnin Expossa voi perjantaina ja lauantaina 12.-13.5. maistella uutuuksia, hyödyntää upeita tarjouksia ja kuunnella ohjelmanumeroita. ​Juoksijat noutavat numerot ja paidat samalla messujen kisatoimistosta. Tule fiilistelemään meininkiä Suomen suurimman puolimaratonin juoksumessuille! Liity Expon omaan Facebook-tapahtumaan.

Oheisella HCR 2017 QR-koodilla saat 30% alennuksen pysäköinnistä Europarkin P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa.

HCR-alennus on voimassa 12.5.2017 klo 17.00 - 14.5.2017 klo 18.00.

Toimi pysäköintihallissa näin:
1. Ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta
2. Lähtiessäsi syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin
3. Aseta sitten oheinen QR-koodi maksuautomaatin QR-koodilukijaan ja pidä hetki paikallaan
4. Maksa pysäköinti joko käteisellä tai luottokortilla (vain credit-kortit)
5. Ota pysäköintilippu mukaasi

Etkö keksi osuvaa lahjaa liikkujalle? Miten olisi lahjakortti kesän juoksutapahtumaan? 

Kun kaapit pullistelevat tavaroita on parasta keskittyä aineettomiin lahjoihin! Osallistuminen juoksutapahtumaan on sitä parhaimmillaan. Samalla asetat kevääksi ja kesäksi tavoitteen, johon voi pyrkiä joko lahjan saaja yksin, tai te molemmat yhdessä.

Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat Helsinki City Marathon, City Run (puolimaraton), Street Run, Minimarathon ja Naisten Kymppi ovat liittyneet mukaan Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Kipinä Ekokompassiin mukaan lähtemiseen tuli roskaamisen kautta. Joka vuosi juoksijoiden jälkeensä jättämät juoma- ja geeliroskat nimittäin kirvoittavat palautteita sivullisilta ennen kuin järjestäjät ehtivät jälkisiivouspartion kanssa paikalle.
 

Suomen suurin puolimaraton, Helsinki City Run, kokee useita muodonmuutoksia ensi keväänä. Merkittävin juoksijoille konkreettisesti näkyvin muutos on 13. toukokuuta juostavan tapahtuman reitin uudistuminen useasta kohtaa. Juoksun lähtö vaihtaa niin ikään paikkaa.
 

Intersport on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana maailman lasten hyväksi järjestettävässä Nenäpäivä-kampanjassa. Intersportin Nenäpäivä-kampanjaa tukevat kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja aitajuoksija Oskari Mörö.

Vastaamme juoksijoilta saatuun palautteeseen ja otamme käyttöön heinäkuusta alkaen Edenred Virikesetelit. Virikesetelit tulevat maksutapavaihtoehdoksi juoksutapahtumien osallistumismaksuihin Smartum liikuntasetelin ja SporttiPassin ePassin sekä normaalin netti- ja korttimaksamisen rinnalle.

Kulku Helsinki City Run –lähtöön tapahtuu tunnelin kautta, joka on ainoastaan ripeää siirtymistä varten.

Juoksijat saapuvat Sonera Stadionille, jonka takana olevalla Bollis-kentällä on varustesäilytys, arvotavarasäilytys, hieronta ym. palveluita. Sonera Stadiumilta / Bollikselta kuljetaan lähtöalueelle Eläintarhan kentälle tunnelia pitkin. Tunnelissa pysähtyminen, varusteiden säilyttäminen tai sateelta suojautuminen on turvallisuussyistä kielletty.